

Την Αθήνα επισκέπτεται στις 10 και 11 Οκτωβρίου η επίτροπος αρμόδια για την πολιτική Ανταγωνισμού Μαργκρέτε Βεστάγκερ.
Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου η επίτροπος κα Βεστάγκερ θα πάρει μέρος στο Athens Democracy Forum και θα μιλήσει για τη «Δημοκρατία στην ψηφιακή εποχή». Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 13:30, η επίτροπος κα Βεστάγκερ θα έχει γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η η επίτροπος θα συναντηθεί επίσης με τον Κώστα Καραμανλή, υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον Κυριάκο Πιερρακάκη, υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον Χρήστο Σταϊκούρα, υπουργό Οικονομικών και τον Τζον Ντεντόν, γενικό γραμματέα του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Σχετικά Νέα
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.