

Την Αθήνα επισκέπτεται αύριο, Τρίτη 21 Ιουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και προεδρεύων του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο, Χάικο Μάας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Κρίστοφερ Μπούργκερ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μάας θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ενώ θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως δήλωσε ο κ. Μπούργκερ, στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης με τον κ. Δένδια βρίσκονται, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις σχέσεις με την Τουρκία και το προσφυγικό.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και την Τετάρτη, 22 Ιουλίου, θα αναχωρήσει με προορισμό το Λονδίνο, όπου θα συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντόμινικ Ράαμπ.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.