

Αύριο, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ημέρα επαναλειτουργίας των μουσείων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί, στις 8:30, τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.
Στις 17:00, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους 27 κορυφαίων αμερικανικών και όλων των ελληνικών πανεπιστημίων, που θα συμμετάσχουν στο κοινό πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Συνεργασίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Διεθνούς Εκπαίδευσης των ΗΠΑ (Institute of International Education).
Στις 19:30, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στον «Ελληνικό Κόσμο».
Σχετικά Νέα
Χαιρετισμός Γ. Γεραπετρίτη στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα απευθύνει χαιρετισμό αύριο, Δευτέρα 26 Μαΐου και ώρα.
Τσουκαλάς για νέα Ανεξάρτητη Αρχή εποπτείας της αγοράς: Η κυβέρνηση έκανε τρία χρόνια να αναγνωρίσει το λάθος της
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση που εξήγγειλε νέα Ανεξάρτητη Αρχή εποπτείας της αγοράς και προστασίας.
Ανδρουλάκης: Αυτοί που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα νιώθουν προδομένοι
«Η πολιτική αλλαγή δεν είναι σύνθημα για εμάς», αλλά αγώνας για ένα εθνικό σχέδιο.
Κοινή δήλωση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Πλεύσης Ελευθερίας και Νέας Αριστεράς: Να διακοπεί η στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ
Με κοινή τους δήλωση οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Πλεύσης Ελευθέριας και της Νέας Αριστεράς ζητούν.