Στην Αλβανία ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ- Θα συναντήσει τον Μπελέρη

Στην Αλβανία μεταβαίνει σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών για να ενημερωθεί για την υπόθεση Φρέντη Μπελέρη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος, κατόπιν οδηγιών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, επισκέπτεται εντός της ημέρας την Αλβανία προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Χειμάρρας Διονύση-Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση.

Στη συνέχεια ο κ. Λαλάκος θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και των συνθηκών κρατήσής τους, τόσο του κ. Μπελέρη όσο και του συνεργάτη του κ. Κοκαβέση.

Έπειτα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία θα εξετασθούν οι επόμενες ενέργειες χειρισμού της υπόθεσης.

Παράλληλα, σε συνέχεια σχετικών οδηγιών του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, η πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία Κωνσταντίνα Καμίτση έχει ήδη ζητήσει να συναντηθεί μαζί τους, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις οικογένειες και τους δικηγόρους τους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα