

Ομιλία με θέμα «Οι κίνδυνοι από τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε στρατιωτική και ενεργειακή πύλη-Οι θέσεις του ΚΚΕ υπέρ του λαού», θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα στην πρωτεύουσα του Έβρου ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο κ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί στις 11.00 στην κεντρική πλατεία Καβάλας με τους εργαζόμενους στα «Πετρέλαια Καβάλας» και στη «Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων». Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Εγνατία» θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΚΚΕ για τη μετατροπή της περιοχής σε ενεργειακό και στρατιωτικό κόμβο. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της επίσκεψης του γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, ολοκληρώνεται στις 21.00 με την παρουσία του στη συνεστίαση της ΤΕ Καβάλας, ενώ αύριο θα συναντηθεί στις 10.00 με τον δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη και στις 11.00 θα μιλήσει στη συγκέντρωση της ΚΟ Α.Μ.Θ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Αυτό είναι το νέο λογότυπο με τον πράσινο ήλιο
Στην δημοσιότητα δόθηκε το νέο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Ο πράσινος ήλιος είναι εδώ και φιγουράρει.
Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης προσβάλλει την κοινωνία και η κυβέρνηση νομοθετεί σε βάρος της
«Από τις πολλές και καλές δουλειές που υποσχόταν προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης, φτάσαμε στη.
Χρ. Σταϊκούρας: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα
“Η Ελλάδα λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης με αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις ως αποτέλεσμα της εργώδους μεταρρυθμιστικής προσπάθειας,.
Κ. Φραγκογιάννης στο Ελληνο-Ισπανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ: Η Ελλάδα παρουσιάζει επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των ΑΠΕ
Τις προοπτικές για την περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας-Ισπανίας, στο διαρκώς.