

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε σήμερα, Παρασκευή στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει την περασμένη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ως προς το σκέλος εκείνο που αναφέρει εμπλοκή-συμμετοχή στην υπόθεση της Novartis του «Ρασπούτιν». Στη μήνυσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να αναφέρει ότι πίσω από το προσωνύμιο «Ρασπούτιν« είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, μέσω του εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Βασίλη Πλιώτα και του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβίβασε στη Βουλή τη μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου μαζί με όλα τα πρόσθετα στοιχεία που έχει καταθέσει ο βουλευτής.
Στα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται και οι επτά μηνύσεις που έχει καταθέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με την υπόθεση της Novartis και έχουν παραμείνει «παγωμένες».
Η μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου θα συσχετιστεί με τη δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στην Βουλή (13.9.19) για την ίδια υπόθεση προκειμένου διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων.
Σχετικά Νέα
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.