Στη Βουλγαρία ο υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Βλάσης

Στη Σόφια βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για θέματα απόδημου ελληνισμού.

Νωρίτερα σήμερα βρέθηκε στο «παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου στην ελληνική πρεσβεία στη Σόφια, που επαναλειτούργησε μετά από 1,5 χρόνο, καθώς λόγω των αυστηρών επιδημιολογικών πρωτοκόλλων αυτό δεν ήταν εφικτό», όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο twitter. “Την τέλεση της Θείας Λειτουργίας πραγματοποίησε ο Πατέρας Ηλίας Βλάχος που ήρθε από τις Σέρρες ειδικά γι αυτό”.

Αργότερα σήμερα θα παραστεί στην εκδήλωση του “Ελληνοβουλγαρικού Συνδέσμου “Αριστοτέλης” – Γέφυρα Πολιτισμού”, ενώ το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναντήσεις με ομογενειακούς συλλόγους, Ελληνο-βουλγαρικούς και επιχειρηματικούς φορείς, καθώς και με εκπροσώπους του ακαδημαϊκού χώρου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται πως χτες ο υφυπουργός Εξωτερικών βρέθηκε με Έλληνες φοιτητές, μέλη της ΟΝΝΕΔ, που ζήτησαν να τον συναντήσουν για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του κ. Βλάση στο twitter, ενώ συναντήθηκε με Έλληνες εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα τμήματα ελληνικής γλώσσας της Βουλγαρίας.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα