Στη Θεσσαλία ο Δ. Κουτσούμπας – Θα μιλήσει το βράδυ στη Λάρισα

Τη Θεσσαλία θα επισκεφτεί σήμερα (3/4) και αύριο, Πέμπτη (4/4), ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα έχει συναντήσεις με αγρότες, πλημμυροπαθείς, σεισμόπληκτους και φορείς της περιοχής και θα μιλήσει σε εκδηλώσεις με τη συμμετοχή τους, στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Την Παρασκευή (5/4) θα μιλήσει σε μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη για τις ευρωεκλογές, ενώ το Σάββατο (6/4) θα μιλήσει σε εκδήλωση – συναυλία στην Καισαριανή, με τη συμμετοχή των Μαρία Φαραντούρη και Φωτεινής Βελεσιώτου, για τα 80 χρόνια από την Πρωτομαγιά του 1944.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση στη Λάρισα με θέμα «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων του νομού Λάρισας και Μαγνησίας.
Την Πέμπτη, στις 10 π.μ., θα συναντηθεί με εκπρόσωπους αγροτών από τα Παρακάρλια χωριά (Καλαμάκι, Αμυγδαλή, Καστρί), στις 12:30 το μεσημέρι με εκπροσώπους των σεισμόπληκτων περιοχών στο Δαμάσι Τυρνάβου και στη 1.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή Τυρνάβου και τον δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Καρδίτσα με τίτλο: «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων.
Την Παρασκευή (5/4), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο με θέμα: «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση – Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, του λαού!».

Το Σάββατο (6/4), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει στην μεγάλη εκδήλωση – συναυλία που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής για τα «80 χρόνια από την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή», στο Γήπεδο της Νήαρ Ηστ. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Μαρία Φαραντούρη και η Φωτεινή

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα