Στη Θεσμών και Διαφανειας ανοίγει τα χαρτιά του ο Κ. Καραμανλής

Με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, επικοινώνησε ο τ. υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δηλώνοντάς του ότι είναι στη διάθεση της Βουλής και συγκεκριμένα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας προκειμένου να τοποθετηθεί για το θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.

Η συνεδρίαση της συγκεκριμένης Επιτροπής ενδεχομένως να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου ο κ. Καραμανλής αναμένεται να κάνει έναν απολογισμό των πεπραγμένων του και να αναφερθεί σε λεπτομέρειες των πολυσυζητημένων συμβάσεων για τους σιδηροδρόμους μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, ημέρας που έγινε το τραγικό δυστύχημα και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά για να μιλήσει δημοσίως.

Ταυτόχρονα, πολύς θόρυβος έχει ξεσπάσει με την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής Σερρών, κάτι που -τουλάχιστον προς ώρας- δεν φαίνεται να έχει αλλάξει, παρά τις πιέσεις που φέρεται να δέχεται για να αποσυρθεί.

Στο μεταξύ, σύσκεψη, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας, αρμοδίου για τις μεταφορές, Γιώργου Γεραπετρίτη και των διοικήσεων των εμπλεκομένων φορέων για την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα