

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταβεί αύριο το πρωί στις Βρυξέλλες, παρά τις περί του αντιθέτου συστάσεις των γιατρών του, να μείνει στην Αθήνα λόγω της πρόσφατης ασθένειας του με τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα παρουσιάσει τις θέσεις της χώρας στη σύνοδο και αναμένεται να έχει συνάντηση με το νέο υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Σεμπαστιάν Λεκορνί, στην οποία αναμένεται να επιβεβαιωθεί ο στρατηγικός χαρακτήρας της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Γαλλίας.
Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα συναντηθεί επίσης με την Γερμανίδα υπουργό Άμυνας Κριστίν Λάμπρεχτ.
Σχετικά Νέα
Μ. Αποστολάκη: Καθεστωτική απόφαση η παράκαμψη της Προανακριτικής
Καθεστωτική απόφαση με ενορχηστρωτή τον Πρωθυπουργό, χαρακτήρισε η Μιλένα Αποστολάκη την παράκαμψη του έργου.
Πιερρακάκης στο Eurogroup: Είμαστε αφοσιωμένοι στη διερεύνηση μιας αμοιβαία ωφέλιμης λύσης μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ
«Η Ελλάδα είναι πλήρως προσηλωμένη στην αναζήτηση κάθε λύσης επί τη βάσει μιας δίκαιης.
Πόρισμα Προανακριτικής – Νέα Αριστερά: Θα αποχωρήσουμε από την ψηφοφορία, θα παραμείνουμε στη συζήτηση
Την αποχώρηση της Νέας Αριστεράς από την ψηφοφορία επί του πορίσματος της πλειοψηφίας για.
Eπίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Τζάνειο: Σε δύο χρόνια θα έχουμε πολλά πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα τμήματα Επειγόντων – Το ΕΣΥ αλλάζει
Επίσκεψη πραγματοποίησε πριν από λίγο στο Τζάνειο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου είδε τα σημαντικά έργα.