

Στη Λωρίδα της Γάζας έφτασαν την Πέμπτη (23.01.2025) 653 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως έγινε γνωστό από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ.
Το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (OCHA) ανακοίνωσε ότι 653 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια μπήκαν στη Λωρίδα της Γάζας, κατά την πέμπτη ημέρα εφαρμογής της συμφωνηθείσας εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.
Η υπηρεσία του ΟΗΕ επικαλείται πληροφορίες που έλαβε από τις ισραηλινές αρχές και τις εγγυήτριες χώρες (Κατάρ, Αίγυπτος, ΗΠΑ).
Σχετικά Νέα
Ουρουγουάη: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος Μουχίκα
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ.
Χοσέ Μουχίκα: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο «φτωχότερος Πρόεδρος του πλανήτη»
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Χοσέ Μουχίκα, πρώην Πρόεδρος της.
Ουρουγουάη: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο «φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου», Χοσέ Μουχίκα
Ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα, γνωστός και ως ο «φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου»,.
Φεστιβάλ των Καννών: Η Ζιλιέτ Μπινός αποτίει φόρο τιμής στην Παλαιστίνια φωτορεπόρτερ Φάτιμα Χασούνα που σκοτώθηκε στη Γάζα
Η διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός απέτισε φόρο τιμής στην Παλαιστίνια φωτορεπόρτερ Φάτιμα.