

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 13η Τακτική Ανακρίτρια ο 30χρονος ελληνοιρακινός που θεωρείται από την αστυνομία ο βασικός κατηγορούμενος (του αποδίδεται απόπειρα ανθρωποκτονίας) στην επίθεση σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.
Μετά από πολύωρη διαδικασία ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας που αρνείται την κατηγορία, πήρε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή τον δρόμο για την φυλακή με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα.
Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν, κατά περίπτωση, περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευσης συμμετοχής σε διαδηλώσεις.
πηγή ΑΠΕ_ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Θάνατος 11χρονου στις Σέρρες: «Είδα τον Βασίλη σε μια λίμνη αίματος»
Στις επικίνδυνες συνθήκες στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών αλλά και στις στιγμές ύστερα από.
Μάτι: Στις 3 Ιουνίου η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους
Στις 3 Ιουνίου το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του ως προς.
Στέλεχος του ΣΔΟΕ παρίστανε τον κούριερ και συνέλαβε 38χρονο που παραλάμβανε ναρκωτικά
Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής μετά από επιχείρηση, συνέλαβαν.
ΕΟΦ: Ανακαλείται γνωστό σαμπουάν για παιδιά
Την ανάκληση της παρτίδας 0455Ρ του Καλλυντικού προϊόντος JOHNSON’S Shiny Drops Kids Shampoo 500ml.