

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας ατόμου που είχε συλληφθεί από τη ΔΑΕΕΒ για την υπόθεση εντοπισμού όπλων και εκρηκτικών σε αποθήκη στην Αθήνα, προχώρησε η αστυνομία.
Σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει ότι: Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία ατόμου, το οποίο είχε συλληφθεί για την υπόθεση εντοπισμού όπλων και εκρηκτικών υλών σε αποθήκη πολυκατοικίας σε περιοχή της Αθήνας (Σχετικό το από 20-11-2024 Δελτίο Τύπου)
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, εκτός των άλλων, για διακεκριμένη παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, αυτόματων (υποπολυβόλου), πιστολιών, χειροβομβίδων και πυρομαχικών με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους για τη διάπραξη κακουργήματος και της προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών, από τις οποίες μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο και που αφορούν μεγάλη ποσότητα των ανωτέρω υλικών.
Πρόκειται για τον:
ΓΚΟΝΗ Βασίλειο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεν. 10-02-1975 στην Αθήνα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τον ανωτέρω κατηγορούμενο και για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση προς τα παραπάνω εγκλήματα.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 10414 και 1014 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας ενός (1) μήνα, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.