Στέλιος Ρόκκος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Χαμογελαστός και με τη σύζυγό του στο πλευρό του, ο Στέλιος Ρόκκος πήρε σήμερα (19.01.2023) εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφήνοντας οριστικά πίσω την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Ήταν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής όταν, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Λήμνο με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα, ο Στέλιος Ρόκκος ένιωσε έντονη ενόχληση στο στήθος και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού.

Ωστόσο, οι γιατροί θεώρησαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα και έγινε αερομεταφορά με C-130.

Ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, έμεινε στην Εντατική δυο μέρες για προληπτικούς λόγους και σήμερα πλέον οι γιατροί του επέτρεψαν να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Δίπλα του, όπως και όλες αυτές τις μέρες, κατά την έξοδό του από την κλινική ήταν η σύζυγός του Λελέ Γκόφα, καθώς και η Λένα Ζευγαρά με την οποία συνεργάζονται,.

«Σκεφτόμουν ότι θα γίνει μ@@κία και δεν θα έχω προλάβει να κάνω αυτό. Μου ήρθε στο μυαλό αυτός ο σοφός που έλεγε ότι “κοίταξε αδελφέ, όταν θα φτάσει η ώρα να είναι λίγα αυτά που θα μετανιώσεις ότι δεν έκανες γιατί αυτά που έκανες, δεν θα σου περάσουν καν από το μυαλό, είτε καλά, είτε κακά”» είπε αρχικά ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους.

«Ήμουν σε πολύ καλά χέρια και με πρόσεξαν όλο το νοσοκομείο. Είναι απίστευτο το πώς έχω νιώσει αυτές τις ημέρες από το νοσηλευτικό προσωπικό και από τα μηνύματα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζα καν κι ενδιαφέρθηκαν για μένα. Το μόνο που έχω να πω στους συνομηλίκους μου να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις» πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος πρόκειται να επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς από τις 4 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα εμφανίσεών του με τη Λένα Ζευγαρά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα