

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι από το Προάστιο της Καρδίτσας (χωριό του πατέρα του) αποφάσισε να δώσει 100.000 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας οι οποίοι «χτυπήθηκαν» από την κακοκαιρία Daniel.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πρώτη στιγμή είχε καλέσει τον κόσμο μέσω των social media να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Τα χρήματα θα δοθούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού.
«Δεν παίζουμε μόνο για εμάς, αλλά και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες. Σκοπεύουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω» είπε σχετικά ο Στέφανος.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.