Στέφανος Κασσελάκης: Αν ο Κώστας Καραμανλής είχε είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις, τα παιδιά θα ζούσαν

Στο «στόχαστρο» τόσο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή έβαλε για ακόμη μία φορά ο Στέφανος Κασσελάκης για την εθνική τραγωδία των Τεμπών, απαντώντας για τη φράση του – «φωτιά» «υπουργοί που σκοτώνουν παιδιά».

Μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου (11.05.24) από τη Νέα Ιωνία, όπου περιοδεύει, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε σχετικά με την παραπάνω φράση του στο πλαίσιο της πολιτικής σύγκρουσης για το φριχτό δυστύχημα στα Τέμπη, ότι «το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη ευρωβουλευτής της ΝΔ», «δείχνοντας» έτσι τη Βίκη Φλέσσα.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε δηλώσει ότι «τα παιδιά στα Τέμπη μαζί τα σκοτώσαμε», ξεσηκώνοντας πολιτικές «θύελλες».

«Η αλήθεια προκαλεί αντιδράσεις. Το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη ευρωβουλευτής της ΝΔ. Εγώ δεν σκότωσα αυτά τα παιδιά. Μία συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ακούστηκε. Παντελής έλλειψη ευθιξίας», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Αν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Καραμανλής, τα παιδιά αυτά θα ζούσαν. Να απολογηθούν εκείνοι, όχι εγώ».

Μάλιστα, στη συνέχεια, ερωτηθείς αν οι «σύντροφοι» στον ΣΥΡΙΖΑ που πήραν αποστάσεις από τη φράση – «φωτιά» θα συνεχίσουν να έχουν μέλλον μέσα στο κόμμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέκοψε τη συζήτηση στον τηλεοπτικό αέρα, αποχαιρέτισε, έβγαλε το ακουστικό κι αποχώρησε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα