Στάθης Ψάλτης: Οι θλιβερές εικόνες στην εκταφή του και η απάντηση της Καίτης Φίνου

Η εκταφή του Στάθη Ψάλτη πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Ζωγράφου η οποία -όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της η Μαίρη Μπάρκουλη- έγινε «υπηρεσιακά», καθώς «ουδείς ασχολήθηκε».

Η εν λόγω ανάρτηση συνοδευόταν, μάλιστα, από δυο φωτογραφίες. Μία που τραβήχτηκε πριν το σπάσιμο του τάφου του αείμνηστου ηθοποιού και μια άλλη η οποία τραβήχτηκε μετά.

Στο θλιβερό αυτό γεγονός αναφέρθηκε η Καίτη Φίνου η οποία μέσω μια μακροσκελούς ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επισήμανε πως ακόμα και η κόρη του ηθοποιού δεν ειδοποιήθηκε ποτέ για την εκταφή του πατέρα της.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

«Σταθάκο μου… Κανείς δεν σε ξέχασε απ’ όλους όσους σ’ αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή- η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της “μόνο του”.

Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε! Όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του…. Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Άννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον, που διψούν για τέτοιες ειδήσεις…

*όσο για μένα (επειδή τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο. Γιατί κατ’ εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών; Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα