

«Η ΔΕΗ αποφασίζει για τις εκπτώσεις, είναι 100% δικιά της απόφαση, δεν αφορά την κυβέρνηση. Την κυβέρνηση αφορά η τιμή του ρεύματος»
Στη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί η τιμή του ρεύματος προχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, κληθείς να σχολιάσει τη νέα εμπορική πολιτική της ΔΕΗ, η οποία περιορίζει κατά 5% την έκπτωση συνέπειας.
«Η ΔΕΗ αποφασίζει για τις εκπτώσεις, είναι 100% δικιά της απόφαση. Αυτή ρυθμίζει την εκπτωτική της πολιτική, δεν αφορά την κυβέρνηση» σημείωσε ο Γ. Σταθάκης μιλώντας στο Open Beyond.
Όπως είπε, την κυβέρνηση αφορά η τιμή του ρεύματος. «Το έχουμε πει κατ’επανάληψη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση της τιμής του ρεύματος, αυτό είναι η κυβερνητική ευθύνη» υπογράμμισε.
Ερωτηθείς για «μάχη» των μακεδονικών προϊόντων έναντι των γειτόνων μας, ο υπουργός Περιβάλλοντος επισήμανε ότι η χώρα μας την κερδίζει «διότι μέχρι χθες 146 χώρες αναγνώριζαν τη Δημοκρατία της Μακεδονίας άρα η ελληνική διπλωματία σε κάθε εμπορική έκθεση ανάλωνε ώρες επί ωρών για να γράφεται το FYROM».
Ο Γ. Σταθάκης τόνισε ότι τα ελληνικά μακεδονικά προϊόντα είναι κατοχυρωμένα 100% ,καθώς υπάρχει απόλυτα καθαρή διατύπωση. «Η άλλη πλευρά πρέπει να έχει σαφέστατο μήνυμα ότι είναι προϊόν Βόρειας Μακεδονίας» συμπλήρωσε.
Πηγή: avgi.gr
Σχετικά Νέα
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.