

Νέο πρόγραμμα κινητοποιήσεων ανακοίνωσε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διεκδικώντας να μην απολυθεί ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Αντωνίου, του οποίου η σύμβση είχε ανανεωθεί μετά από κινητοποιήσεις την περίοδο της άνοιξης.
Ο Σύλλογος ανακοίνωσε: «Δευτέρα, 8/7, ημέρα που παύει να είναι σε ισχύ η σύμβαση του Δ. Αντωνίου: στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου μέχρι τις 12.00 και παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΛΚΕ 9.00.
Παρασκευή, 12.00: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει παρέμβαση στη Διεύθυνση Βιβλιοθηκών για να διασφαλίσουμε ότι θα αιτηθεί την άμεση ανανέωση της σύμβασης του Δ. Αντωνίου και όλων των υπόλοιπων συμβασιούχων στις βιβλιοθήκες του ΕΚΠΑ, των οποίων οι συμβάσεις τους λήγουν 31/7».
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.