

Η Σαουδική Αραβία εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει κοινή υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 μαζί με την Αίγυπτο και την Ελλάδα, σύμφωνα με τον Σαουδάραβα υπουργό Τουρισμού Αχμέντ Αλ Χατίμπ.
«Εξετάζουμε μια υποψηφιότητα με την Ελλάδα και την Αίγυπτο και ευχόμαστε να είναι μια νικηφόρα υποψηφιότητα», δήλωσε σύμφωνα με το Bloomberg ο Αλ Χατίμπ σε συνέντευξή του στο Ριάντ. «Σίγουρα οι τρεις χώρες θα επενδύσουν πολλά σε υποδομές και θα είναι σίγουρα έτοιμες. Και ξέρω ότι μέχρι τότε η Σαουδική Αραβία θα έχει υπερσύγχρονα στάδια και ζώνες φιλάθλων».
To Ριάντ έχει ήδη εξασφαλίσει τη διοργάνωση των Ασιατικών Χειμερινών Αγώνων το 2029, έναν ετήσιο αγώνα Formula 1 και αρκετούς αγώνες πυγμαχίας.
Ο ντε φάκτο ηγεμόνας της Σαουδικής Αραβίας, ο διάδοχος του θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, λίγες μέρες μετά την ακύρωση ταξιδιού στην Ιαπωνία.
Η εφημερίδα Times του Λονδίνου ανέφερε τον Σεπτέμβριο ότι το βασίλειο μπορεί να υποβάλει κοινή προσφορά με την Αίγυπτο και την Ελλάδα, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.