

Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίοι έκαναν τη βραδινή τους έξοδο στα κοσμικά Ματογιάννια.
Σύμφωνα με το MykonosLiveTv, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, και επισκέφτηκαν γνωστή γκαλερί του νησιού, ενώ στη συνέχεια πήγαν για ποτό σε κοσμικό bar restaurant.
Κατά την διάρκεια της βόλτας του, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαιρέτισε πολύ κόσμο που τον σταματούσε για να του μιλήσει.
Τις προηγούμενες ημέρες Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ συνάντησαν το ζευγάρι σχεδιαστών Peter Dundas και Ευάγγελο Μπούση, οι οποίοι έχουν δύο παιδιά, τα οποία βάφτισαν στην Βουλιαγμένη πριν από τρία χρόνια.
Την αποκάλυψη έκανε ο Ευάγγελος Μπούσης μέσα από φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα «Περήφανοι για την Ελλάδα και το μέλλον της».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.