

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε την τετράδα των ημιτελικών της Basket League, επικρατώντας με το επιβλητικό 92-57 στην έδρα του Περιστερίου και κάνοντας το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 2-0 σε νίκες και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Προμηθέα Πάτρας.
Παίρνοντας σκορ και από τους 12 παίκτες του, ο Ολυμπιακός άνοιξε τη διαφορά από την αρχή της αναμέτρησης.
Ο Σάσα Βεζένκοφ με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της πειραϊκής ομάδας, που είχε ακόμη τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με 13 πόντους και τον Κώστα Σλούκα με 10 πόντους και 7 ασίστ.
Ο Τόμας Γκιέλο με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Περιστερίου και ακολούθησαν οι Δημήτρης Μωραΐτης με 11 και Στίβεν Γκρέι με 8.
Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο των ριμπάουντ μαζεύοντας 42 έναντι 25, οι παίκτες του μοίρασαν 28 ασίστ κάνοντας μόλις 8 λάθη ενώ σούταραν με 54% εντός πεδιάς, τη στιγμή που το Περιστέρι είχε 35%.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.