

“Υιοθετώντας και αναπαράγοντας μια συρραφή ψεκασμένων θεωριών, ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει ανεύθυνα πάνω στην ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
“Και, δυστυχώς, φαίνεται να επιχαίρει για κάθε αύξηση κρουσμάτων!”, αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσθέτει: “Πρόκειται για άλλη μια θλιβερή απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος, όπως είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής.
Η κορονοκαπηλεία στην οποία επιδίδεται είναι το κατώτατο στάδιο του λαϊκισμού.
Μονίμως απών από κάθε κρίσιμο ζήτημα, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει γιατί δηλώνει ‘παρών’ στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, υπονομεύοντας την εθνική γραμμή”.
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.