Στ. Πέτσας για πλημμύρες σε Εύβοια: Μην τις συνδέουμε με τα καμένα, οι ζημιές είναι στη θάλασσα

Στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Βόρεια Εύβοια αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας το πρωί της Κυριακής.

Ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αρχικά σημείωσε ότι οι ζημιές είναι κοντά στη θάλασσα λέγοντας πως «Έχει μεγάλη διαφορά αυτό από το να συνδέουμε τα καμένα με τις ζημιές κοντά στη θάλασσα. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα με τα καμένα».

Σχετικά με τις καταστροφές που έχουν αφήσει πίσω τους οι πλημμύρες, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι θα «κάνουμε ό,τι μπορούμε». «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δίπλα και στους πολίτες με τα επιδόματα και στους δήμους με τα έργα αποκατάστασης».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τοποθετήθηκε και σχετικά με τα επιδόματα και τις ανατιμήσεις υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξουν παρεμβάσεις για τα δημοτικά τέλη.

Όσον αφορά στις αποζημιώσεις, είπε πως, όπως οι πυρόπληκτοι έλαβαν τα ποσά που τους αναλογούσαν μέσα στον Αύγουστο και οι σεισμοπαθείς στην Κρήτη λαμβάνουν αυτή την περίοδο αποζημιώσεις, έτσι θα γίνει και στην Εύβοια για τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα