Στ. Πέτσας: Αλλάζει το καθεστώς για τις πορείες

Στην αλλαγή του καθεστώτος που ισχύει για τις πορείες προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επισημαίνοντας πως αποσκοπεί να οριοθετηθεί ο χώρος που θα πραγματοποιούνται, ώστε οι διαδηλωτές να διαμαρτύρονται χωρίς να δημιουργούν προβλήματα και ταλαιπωρία. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο.

Μιλώντας στον Ant1 ο κ. Πέτσας επισήμανε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να μην προκαλούνται προβλήματα στους καταστηματάρχες και ταλαιπωρία στους πολίτες, ενώ ερωτηθείς για την υπό εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης του υπό κατάληψη κτιρίου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, σήμερα από τις Αστυνομικές Αρχές, ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε ότι αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου των αρχών και προανήγγειλε κι άλλες τέτοιες επιχειρήσεις στο μέλλον.

Αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ και τα περί κατάργησης της μονιμότητας, ο κ. Πέτσας επισήμανε πως δεν τίθεται θέμα κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο και συμπλήρωσε πως η επιχείρηση βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ότι με το νέο πλάνο θα σταθεί ξανά στα πόδια της και θα γίνει σημαντικός παίκτης στην αγορά ενέργειας.

Σχετικά Νέα