

«Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ανάδειξή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
«Η σκέψη μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στην Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους και έχουνε μπροστά τους μία άλλη μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο. Από εδω και πέρα έχουν την υποστήριξη όλων μας».
Στη συνέχεια είπε: «Έχω να πω μερικά ευχαριστώ, πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή αλλά και σήμερα. Έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από δω και πέρα». Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον κ. Νίκο Παππά αλλά και όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του, που όπως είπε «δεν θα ήμασταν εδώ απόψε, χωρίς αυτούς». Τα συγχαρητήριά του έδωσε στην κ. Έφη Αχτσιόγλου.
Συναισθηματικά φοτρισμένος υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται να προδώσω ποτέ την κοινωνία».
Σχετικά Νέα
Πιέζουν για ειρήνη στην Ουκρανία οι Ευρωπαίοι: Μίλησαν με Τραμπ, απειλούν τον Πούτιν
Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι και Ευρωπαίων ηγετών με τον πρόεδρο Τραμπ για τις προσπάθειες ειρήνευσης..
Έρχεται το τέλος στην ανάληψη μετρητών με κάρτα στα ΑΤΜ
Αλλάζει σταδιακά ο τρόπος ανάληψης μετρητών από τα ΑΤΜ. Η ανάληψη χρημάτων από τα.
Τα τρία νέα μέτρα της ΑΑΔΕ για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
Τρία νέα ψηφιακά «όπλα» προσθέτει στη φαρέτρα της η ΑΑΔΕ, ενισχύοντας τη στρατηγική της για.
Επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν-To μπαράζ αεροπορικών επιδρομών
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Ινδίας και Πακιστάν, με εκατέρωθεν πλήγματα σε στρατιωτικές βάσεις των δύο.