

“Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”. Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
“Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό;”, σημειώνει και συνεχίζει:
“Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές αλλά από σήμερα”.
“Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις. Διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: εσένα!”, καταλήγει και καλεί τον κόσμο να γίνει μέλος στο https://www.isyriza.gr/, “γιατί η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μένουμε απ’ έξω”.
Σχετικά Νέα
Δ. Καλαματιανός: Η κοινωνία στηρίζει τους εκπαιδευτικούς, που δεν τρομοκρατούνται και δεν υποχωρούν
Στην αναστολή της δυνητικής αργίας της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοτζόγλου, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο.
Α. Χαρίτσης: Να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων της προοδευτικής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης
«Επιμένω στην ανάγκη συνεννόησης μεταξύ των κομμάτων της προοδευτικής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης», υπογράμμισε ο.
Live από τη Ρώμη οι δηλώσεις των πρωθυπουργών Ελλάδας και Ιταλίας
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με τη Ρώμη οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και.
Live: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Μελόνι μετά την συνάντησή τους στη Ρώμη
Δηλώσεις κάνουν αυτή την ώρα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.