

Την απευθείας επικοινωνία του με τον κόσμο, απαντώντας σε ό,τι λέγεται ή γράφεται για τον ίδιον και την διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης. Στο βίντεο που ανήρτησε σήμερα στα social media απαντά στη «φήμη» ότι… «τον φύτεψε ο Τσίπρας»:
«Με “φύτεψε” ο Αλέξης Τσίπρας. Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε!»
Τι δεν έχω ακούσει! Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η Πρεσβεία, ο Μπάιντεν…
Με «φύτεψε» ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με «πότισε» στην πολιτική. Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του.
Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δε θα αφήσει τη ΝΔ να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια. Αυτό θέλω. Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε! Όρθιος. Ανθεκτικός. Ξέρω ότι όποιος πάει να χαλάσει την πιάτσα καταδικάζεται ερήμην. Θα συνεχίσω να απαντάω στον μόνο στον οποίο οφείλω να λογοδοτώ: στον ελληνικό λαό.
Σχετικά Νέα
Καταδικασμένος καρδινάλιος θέλει να συμμετάσχει στο κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα
Ένας καρδινάλιος που καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα από το Βατικανό ισχυρίζεται ότι μπορεί να.
Αντιπολίτευση εναντίον κυβέρνησης – Στο επίκεντρο τα μέτρα στήριξης
Στον απόηχο των χθεσινών εξαγγελιών του πρωθυπουργού, η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για πολιτική.
Πάπας Φραγκίσκος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Δείτε LIVE
Πιστοί από ολόκληρο τον πλανήτη έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί σήμερα, Τετάρτη να.
Εμπλοκή στις συνομιλίες για την Ουκρανία στο Λονδίνο
Οι συνομιλίες που πραγματοποιούνται στο Λονδίνο, με στόχο την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός μεταξύ.