

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση και αν φύγουν οι 6+6, η γενιά των σαραντάρηδων δηλαδή, θα φέρει νέους, διαμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
Ετοιμάζω νέα ομάδα, θα βγουν στο προσκήνιο νέα πρόσωπα, δήλωσε από το βήμα του Thessaloniki Summit 2023 σε συνέντευξή του στη Μαρία Νικόλτσιου.
Υπάρχουν σύμφωνα με τον ίδιο, εκατοντάδες άνθρωποι που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για να προσφέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ κι έχουν στείλει βιογραφικά μιλώντας για “νέα ταλέντα” που δεν είναι γνωστά έως τώρα.
Στο πλαίσιο αυτό είπε μεταξύ άλλων:
* Το νέο τοπίο που φέρνω είναι μια επιστροφή στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα, που ο νοικοκύρης είχε το σπίτι του καθαρό, τηρούσε τους κανόνες και τους νόμους, είχε ενσυναίσθηση για το γείτονά του.
* Οι πρώτες προτάσεις που έκανα ήταν για κατάργηση των ασυλιών, των προνομίων είτε για τους βουλευτές, τραπεζίτες, διοικητές οργανισμών. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πολίτες δύο κατηγοριών στην Ελλάδα
* Δεν έφυγε η ομάδα της Ομπρέλας έφυγαν μερικά στελέχη που ευθυγραμμίζονται μαζί της. Ο κόσμος ο οποίος έχει δείξει την εμπιστοσύνη του με σταυρούς σε αυτά τα στελέχη ή την Ομπρέλα γενικά, είναι ένας κόσμος τον οποίο εγώ τον ενστερνίζομαι και έχει ακόμη χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ διότι οι πολιτικές διαφωνίες μας είναι πολύ μικρές. Ουδέποτε ήταν η διαφωνία για πολιτικά, ήταν διαφωνία επί προσωπικού.
* Χθες είπα ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο λέω και τώρα ( σ.σ για ομάδα Αχτσιόγλου). Δεν έχω δει ανακοίνωση ή απόφαση που σημαίνει ότι παραμένουν στη Βουλή και συνεχίζουν να δουλεύουν για μας και για μένα αυτό είναι ευπρόσδεκτη εξέλιξη.
* Ο ελληνικός λαός επέλεξε και με διαφορά τον ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή είναι η βούληση των πολιτών.
* Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι οι φρέσκες ιδέες, η ηλικία είναι σημαντική αλλά δεν είναι το παν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ικανότητα του καθενός και να θέλει να δουλέψουμε μαζί για τις κοινές προοδευτικές αξίες.
* Θα έχουμε πολλούς σαραντάρηδες, πολλούς πενηντάρηδες, πολλούς εικοσάρηδες, σύντομα στην παρέα μας.
* Όλοι θα κριθούν από το έργο τους.
* Έχω τη βούληση έχω καθαρά χέρια, τη διεθνή εμπειρία να φέρω μαζί με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που θα αναδείξουμε μεγάλες τομές. Είμαι πλήρως ανεξάρτητος και δεν πρόκειται ποτέ να προδώσω το λαό, τις λαϊκές συνοικίες, την περιφέρεια που με στήριξε ώστε να είμαι πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Νέα
Υπουργείο Μετανάστευσης: Μείωση 33,2% στις παράνομες αφίξεις τον Νοέμβριο του 2023
Για μείωση 33,2% στις παράνομες αφίξεις τον Νοέμβριο του 2023 κάνει λόγο σε ανακοίνωσή.
Κ. Κυρανάκης: “Το 2024 θεωρώ αυτονόητο να τραβήξουμε μια γραμμή και να ζητήσουμε τα συμβόλαια να φαίνονται πλέον σε ψηφιακή μορφή”
“Το 2024 θεωρώ αυτονόητο να τραβήξουμε μια γραμμή και να ζητήσουμε τα συμβόλαια να.
Α. Χαρίτσης: Εμείς δεν φύγαμε για τις καρέκλες – Επώδυνη η απόφαση για αποχώρηση
«Εμείς δεν φύγαμε για τις καρέκλες, μας προτάθηκαν και τις αρνηθήκαμε», τόνισε ο Αλέξης.
Κ. Χατζηδάκης: «Εύλογη και ζυγισμένη η αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος»
Στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο αναφέρθηκε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης. Όπως.