Στ. Κασσελάκης για Συμφωνία των Πρεσπών: Δεν ήταν προδοτική τελικά;

Να «κόψει τα κόλπα» καλεί τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το προκλητικό σκέτο «Μακεδονία» που ανέφερε κατά την ορκωμοσία της η νέα πρόεδρος της γείτονας χώρας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα Ντάβκοβα, έστρεψε το βλέμμα του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Γιατί αποχώρησε η ελληνίδα πρέσβης από την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, επειδή αποκάλεσε τη χώρα της με το συνταγματικό όνομα που είχε πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών; Γιατί εκλιπαρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών; Δεν ήταν προδοτική τελικά;» ρωτά ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη στάση της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα Ντάβκοβα

Και συνεχίζει: Ο πρωθυπουργός λέει ότι δεν του άρεσε μεν η Συμφωνία, αλλά ‘’το κράτος έχει συνέχεια και γι’ αυτό πρέπει να τηρηθεί’’. ΟΧΙ, κύριε Μητσοτάκη. Ποτέ δεν εκλιπαρείς για να τηρηθεί κάτι αρνητικό για τη χώρα σου. Ή τη θεωρείτε επωφελή συμφωνία για την Ελλάδα και την τηρείτε, ή τη θεωρείτε κακή συμφωνία και φοράτε την περικεφαλαία σας και πάτε στους ομοϊδεάτες σας και την ακυρώνετε».

«Καλούμε τη νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να συνετιστεί»
Με την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει: «Τα κόλπα κομμένα.

Γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε στην πλάτη της όλη την Ελλάδα στη Συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που εσείς φοβόσασταν να στηρίξετε την πάγια εθνική θέση, μη χάσετε εθνικιστικά ψηφαλάκια.

Ένας πατριωτικός ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε φοβικούς Ελλαδέμπορους.

Η ιστορική αλήθεια καμιά φορά αργεί να φανεί, δικαιώνει όμως πάντα τους τολμηρούς, τους αληθινά πατριώτες».

Και καταλήγει: «Εμείς, ως η παράταξη η οποία πλήρωσε ακριβά τον πατριωτισμό της, καλούμε τη νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να συνετιστεί και να αναλογιστεί τις ευθύνες της απέναντι στην Ιστορία και στο μέλλον του λαού της».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα