

«Δεσμεύομαι να παραμείνω στο κόμμα» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβαίνοντας στη συνέχεια στο βήμα, απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη προσθέτοντας: Καλώς ορίζω την Αντιπρόεδρο της Βουλής σε έναν όμορφο αγώνα για να μπορέσει το κόμμα μας να αγκαλιασει τα μέλη του έμπρακτα.
Δεσμεύομαι ότι εγώ θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ενώπιον όλων σας.
Δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας.
Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσω ότι θα προσκαλέσω συλλογικά και την αντιπρόεδρο της Βουλής και όλη την ομάδα που την αγκαλιάζει να έρθει λογικά να μπορέσουμε να φέρομαι καταστατικές αλλαγές που χρειαζόμαστε εις πέρας. Να ξέρουν όλοι ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει.
Και για να μπορέσει η δικιά μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά και να έχουμε την μέγιστη δυνατή συμμετοχή να είστε καλά ευχαριστώ πολύ.
Και προφανώς αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει, είπε καταλήγοντας ο Στέφανος Κασσελάκης.
Σχετικά Νέα
Κ. Πιερρακάκης: Σημαντικές επαφές στην Ουάσιγκτον
Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, προκειμένου να.
Στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου ο K. Μητσοτάκης
Στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου θα παραστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και η.
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.