

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι μετέφεραν τα προβλήματά τους σχετικά με τις ζημιές αλλά και τις καταστροφές σε κατοικίες, ενώ ενημερώθηκε και για το ζήτημα των αποζημιώσεων που έχουν λάβει.
«Συμπάσχουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση με τους κατοίκους των εργατικών κατοικιών της Γιάννουλης, τους οποίους δεν καταδέχονται να δουν οι κυβερνώντες και δεν απαντούν στα αιτήματα τους. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρθει εδώ, χωρίς τεράστια αστυνομική συνοδεία και ΜΑΤ αυτή την φορά και να ακούσει τους κατοίκους» δήλωσε ο κ. Κασσελάκης μετά την συνάντηση με τους κατοίκους και συμπλήρωσε:
«H αγανάκτηση του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη και απολύτως δικαιολογημένη. Δεν είναι δυνατόν να βιώνουμε τέτοιο άγχος και πόνο ένα χρόνο μετά. Συνάντησα μια κάτοικο που έχασε την αδελφή της από μύκητες επειδή δεν έγινε σωστός καθαρισμός. Οι άνθρωποι με το φιλότιμο τους και τις οικονομίες τους έχουν καθαρίσει ό,τι μπορούν. Οι αποζημιώσεις δεν επαρκούν ενώ πολλές αποζημιώσεις δεν έχουν δοθεί».
Αναφορικά για το ζήτημα των υποδομών και των αντιπλημμυρικών έργων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως οι καταστροφές δεν οφείλονται μόνο στην κλιματική κρίση, «άλλα και στην παντελή ανεπάρκεια αυτού του επιτελικού κράτους».
«Ο χρόνος έχει παγώσει εδώ και αυτό οφείλεται όχι μόνο στην κλιματική κρίση- η οποία να θυμίσω δεν είναι εγχώρια. Το γεγονός ότι λείπουν υποδομές, αυτό είναι ελληνικό. Οφείλεται και στην παντελή ανεπάρκεια αυτού του επιτελικού κράτους. Εδώ υπάρχουν κτίρια του πρώην ΟΑΕΔ και δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος για να τα συντηρήσει. Μιλάμε λοιπόν για τον ορισμό του επιτελικού μπάχαλου, αλλά και ενός πρωθυπουργού χωρίς ενσυναίσθηση. Να έρθουν εδώ, να ακούσουν τους κατοίκους και να δώσουν λύσεις. Να κάνουν την δουλειά τους γιατί πληρώνονται από τον ελληνικό λαό. Ένας χρόνος έχει περάσει, φτάνει πια» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποίησε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, αλλά και με παραγωγικούς φορείς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Θεσσαλίας αλλά και για την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων.
Σχετικά Νέα
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση της ΝΔ και όσοι ονειρεύονται πανεπιστήμια με «διαγραμμένο» φοιτητικό κίνημα, θα μείνουν με την όρεξη
«Η κυβέρνηση της ΝΔ ομολογεί, δια στόματος διαφόρων κυβερνητικών στελεχών, ότι πραγματικός στόχος των.
Στη Σύμη ο Ν. Δένδιας: Η χώρα μας είναι διαρκώς σε εγρήγορση – Η άμυνα είναι επένδυση για το μέλλον μας
Στην Σύμη βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις.
Ν. Φαραντούρης: Όχι στην παραγωγή και κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων προϊόντων και πρωτεϊνών από έντομα
To θέμα της «νομιμοποίησης της Κομισιόν, η οποία προτείνει επέκταση της χρήσης γενετικά τροποποιημένων.
Π. Μαρινάκης: Αντιπολίτευση και αξιοπιστία εδώ και καιρό είναι έννοιες αντίθετες
Mε τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Μέγαρο Μαξίμου και.