Στ. Καλαφάτης: Να είναι η νέα σχολική χρονιά ανέφελη, ευχάριστη, εποικοδομητική

Το 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών επισκέφθηκε, σήμερα Δευτέρα (13/9), ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, παρακολούθησε τον καθιερωμένο Αγιασμό επ’ ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς κι ευχήθηκε σε μαθήτριες, μαθητές, καθηγητές, δασκάλους γονείς και κηδεμόνες.

“Ευχόμαστε όλοι καλό ξεκίνημα στα παιδιά μας, που, από σήμερα, γυρίζουν στα θρανία τους, και ξαναβρίσκουν τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές τους, τις δασκάλες και τους δασκάλους τους.  Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ανέφελη, ευχάριστη, εποικοδομητική για όλους. Με υγεία πάνω από όλα.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί μας, στην πλειονότητά τους έχουν εμβολιαστεί και προσδοκούμε να υιοθετήσουμε το παράδειγμά τους όλες και όλοι. Και βέβαια είναι ανάγκη να κουβεντιάσουν οι γονείς με τους ειδικούς, ιδίως με τους παιδίατρους για τον εμβολιασμό των παιδιών τους. Καλό ξεκίνημα και καλή συνέχεια για όλους: Τα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς”, τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα