

Επενδύσεις ύψους 300 εκατ. ευρώ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από την Eurobank για την επόμενη τριετία στο πλαίσιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού, όπως αναφέρει σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Startupper mag” που κυκλοφορεί με το “Βήμα της Κυριακής” ο Σταύρος Ιωάννου, αν.διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου, “ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Eurobank είναι σε εξέλιξη τα τρία τελευταία χρόνια και απολαμβάνουμε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα. “Κτίσαμε” νέες δομές, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και στην αναδιοργάνωση παλιών υποδομών. Παράλληλα απλοποιούμε τις εσωτερικές μας διεργασίες”, ενώ όπως σημειώνει σε άλλο σημείο, “σε συνεργασία με τη γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού δημιουργούμε νέα προγράμματα και πρωτοβουλίες για να εκσυγχρονίσουμε τις δεξιότητες των ανθρώπων μας, να προσελκύσουμε νέο expertise και να ενισχύσουμε την ψηφιακή αντίληψη”.
Μιλώντας εκτενώς για την στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας της Eurobank μέσω και του προγράμματος egg ο κ. Ιωάννου αναφέρει ότι “η απόφασή μας να επενδύσουμε στο egg δώδεκα εκατομμύρια ευρώ στα έξι χρόνια λειτουργίας του, ποσό που αφορούσε κυρίως σε επένδυση σε νέες καινοτόμες ιδέες αλλά και σε επιχειρήσεις που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, έφερε μετρήσιμα αποτελέσματα με θετικό κοινωνικό πρόσημο”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Στο «κόκκινο» η Wall Street: Σημαντικές απώλειες με φόντο την επίθεση Τραμπ στον Πάουελ
Υποχωρούν εκ νέου τη Δευτέρα όλοι οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς οι.
Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο, εν μέσω μηνυμάτων για πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
“Βουτιά” άνω του 2% γνώρισε το πετρέλαιο, εν μέσω ενδείξεων προόδου στις συνομιλίες μεταξύ.
Σε νέα ιστορικά υψηλά “εκτοξεύθηκε” ο χρυσός, πάνω από τα 3.400 δολάρια
Πάνω από τα 3.400 δολάρια “σκαρφάλωσε” ο χρυσός, φθάνοντας σε νέα ιστορικά υψηλά, καθώς.
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.