

«Ο κ. Οικονόμου κυνικά παραδέχθηκε πως η ΕΥΠ με εντολή του κ. Μητσοτάκη παρακολουθεί πολίτες»
«Οκ. Οικονόμου κυνικά παραδέχθηκε πως η ΕΥΠ με εντολή του κ. Μητσοτάκη παρακολουθεί πολίτες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών», επισημαίνει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.
Όπως σχολιάζει ο ίδιος, «είχε, δε, το θράσος να εγκαλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και να μιλήσει για “εργαλειοποίηση της ΕΥΠ” ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη, που αφού έβαλε κάποιον χωρίς τα τυπικά προσόντα για διοικητή της, τώρα την χρησιμοποιεί για τα σκοτεινά μικροκομματικά και αντιδημοκρατικά του παιχνίδια».
«Η συνέχεια θα είναι ενδεικτική του σεβασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη στη δημοκρατία και τους θεσμούς της αν απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που καταθέσαμε σήμερα και αν γίνει αποδεκτό το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να κληθεί ο Διοικητής της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας», συνεχίζει και καταλήγει:
«Αναμένουμε τις απαντήσεις στο μείζον ζήτημα δημοκρατίας, τις συνεχείς αποκαλύψεις της λειτουργίας της ΕΥΠ και της εργαλειοποίησής της από το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.