

Κλειστά θα είναι αύριο Κυριακή 31 Ιανουαρίου τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λιανικής έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης η οποία ανακοινώθηκε χθες Παρασκευή.
Υπενθυμίζεται ότι τα μαγαζιά δεν θα ανοίξουν ούτε με τις μεθόδους του click away και του click in shop στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.
Το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, οι ουρές έξω από τα καταστήματα αλλά και οι εικόνες συνωστισμού στο λεκανοπέδιο της Αττικής, προκάλεσαν την ανησυχία των ειδικών οι οποίοι εισηγήθηκαν τη λήψη νέων αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι καταναλωτές δεν θα μπορούν αύριο να πραγματοποιήσουν αγορές ούτε με click away ούτε με ραντεβού (click in shop).
Σημειώνεται ότι καθώς η Αττική εντάσσεται από σήμερα στις «κόκκινες» περιοχές η λειτουργία του λιανεμπορίου θα γίνεται όλες τις υπόλοιπες μέρες σχεδόν στο σύνολο της αγοράς μέσω click away, πλην της εφαρμογής click in shop σε καταστήματα ένδυσης υπόδησης και ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου.
Σχετικά Νέα
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση για την Παλαιστίνη σε εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας
Παρέμβαση για τον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, 10 Μαΐου, σε εκδήλωση στα.
Λογιστής έκλεβε επιδόματα από Ρομά – Τι λένε θύματα που εξαπάτησε
Για «κομπίνα εκατομμυρίων» καταγγέλλεται λογιστής με έδρα την Καρδίτσα που φαίνεται πως εξαπάτησε πάνω.
Αμέτρητα τα θύματα εκδικητικής πορνογραφίας στην Ελλάδα – Το revenge porn γίνεται η «μάστιγα» της εποχής
Πολλά είναι τα περιστατικά revenge porn στην χώρα μας. Μετά την αναβολή της δίκης.
Αυτοκινούμενα: Ένα βήμα πίσω από το υπουργείο τουρισμού μετά το σάλο για τις απαγορεύσεις
Η ποινικοποίηση του εναλλακτικού τουρισμού που εισάγει ο νόμος 5170/2025 έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.