

Η Σουηδία, της οποίας η στρατηγική στην πανδημία που αφορά την αποφυγή lockdowns συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, κατέγραψε σήμερα 4.034 νέα κρούσματα κορονοϊού, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Υγείας.
Στις 29 Οκτωβρίου, η χώρα ανακοίνωσε αριθμό-ρεκόρ 3.254 ημερήσιων κρουσμάτων. Η Σουηδία έχει κατ’ επανάληψη καταγράψει νέα ημερήσια ρεκόρ τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ έχουν αρχίσει να αυξάνονται οι εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία και οι θάνατοι λόγω της Covid-19.
Η Σουηδία, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κατέγραψε 5 νέους θανάτους, ανεβάζοντας το σύνολο των θανάτων σε 6.002. Το κατά κεφαλήν ποσοστό θανάτων στη Σουηδία είναι πολλαπλάσιο από αυτό των γειτονικών της χωρών αλλά χαμηλότερο από αυτό σε κάποιες μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης, όπως η Ισπανία και η Βρετανία.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/4).
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.