

Η κατάσταση της επιδημίας Covid-19 στην Ευρώπη επιδεινώνεται και οι ενδείξεις ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνεται στην Σουηδία είναι ανησυχητικές, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Στέφαν Λέβεν.
«Στην Σουηδία, η κατάσταση είναι συγκριτικά σταθερότερη, αλλά έχουμε επίσης ενδείξεις ότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας. Αυτό είναι ανησυχητικό. Απαιτείται να θέσουμε περιορισμούς στην συμπεριφορά μας», είπε ο Λέβεν.
Ο σουηδός πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, να εφαρμόσουν τους κανόνες της κοινωνικής αποστασιοποίησης και της υγιεινής και δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει νέα μέτρα αν χρειασθεί για να περιορίσει την διασπορά του ιού.
Σχετικά Νέα
Γαλλία: Οδηγός ταξί κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα και τις αποσκευές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών
Ένας οδηγός ταξί θα δικαστεί τον Νοέμβριο στη Γαλλία με την κατηγορία ότι έκλεψε.
Δεν θα πάει ο Πούτιν στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη
Αντί για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα πάει διπλωματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων στην Τουρκία
Tο πράσινο φως έδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων στην.
Ο Πούτιν ενέκρινε τη σύνθεση της ρωσικής αντιπροσωπείας για τις συνομιλίες με την Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ενέκρινε τη συμμετοχή της ρωσικής αντιπροσωπείας για συνομιλίες με.