Νεκρός ανασύρθηκε ένας νεαρός άνδρας από τη θαλάσσια περιοχή εντός της διώρυγας Κορίνθου το πρωί της Πέμπτης, 5 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν άνδρες της εταιρείας που πραγματοποιεί έργα στη Διώρυγα του Ισθμού, όταν εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στο νερό στο κανάλι του Ισθμού, κοντά στην Ποσειδωνία Κορίνθου. Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή, όπου μετέβη στο σημείο και ανέσυρε το πτώμα του άνδρα.
H σορός μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου και ανήκει σε άνδρα ηλικίας 35-40 ετών, αγνώστων μέχρι τώρα στοιχείων.
Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Σχετικά Νέα
-
Ξεκινούν τα μπλόκα οι αγρότες και στη Μεσσηνία
Σε προετοιμασία για σειρά κινητοποιήσεων προβαίνουν και οι αγρότες της Μεσσηνίας, οι οποίες αναμένεται.
-
Ηράκλειο: Μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα
Στη λήψη μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης της ευλογιάς αιγοπροβάτων, προχωρούν οι αρμόδιες αρχές,.
-
«Γέφυρα ζωής» για κοριτσάκι 3,5 ετών – Μεταφέρθηκε για μεταμόσχευση στην Μπολόνια
Με ειδικό στρατιωτικό αεροσκάφος που ήρθε από την Ιταλία μεταφέρθηκε από την Αθήνα στην.
-
Θύμα τηλεφωνικής απάτης 88χρονος στον Πύργο – Του απέσπασαν 5.000 ευρώ
Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε ένας 88χρονος στον Πύργο, καθώς άγνωστοι δράστες κατάφεραν να του.