

Η Γερμανία συζητά εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με τους συμμάχους της, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια εποχή μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός καγκελάριος Σολτς, σύμφωνα με το reuters.
“Συζητάμε με στενούς φίλους το ζήτημα των εγγυήσεων ασφαλείας που μπορούμε να δώσουμε. Πρόκειται για μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι σαφές ότι δεν θα είναι το ίδιο όπως αν κάποιος ήταν μέλος του ΝΑΤΟ”, δήλωσε ο Σολτς.
“Είναι απολύτως σαφές ότι πρόκειται για ένα θέμα που προετοιμάζεται προσεκτικά στη διπλωματική σφαίρα, για την ημέρα που ελπίζουμε να δούμε σύντομα, όταν ο πόλεμος τελειώσει”, πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.