

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας ζούσε για μέρες μέσα σε διαμέρισμα με τη νεκρή αδελφή του στην περιοχή της Αγίου Δημητρίου.
Η τραγωδία άρχισε να αποκαλύπτεται λίγο πριν τις 15:00, όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία για ένα άνδρα που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι στον δρόμο. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ σημειώνεται πως για το άτομο υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αρχικά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς. Τελικά μετά από ώρα, αποφάσισε να επιτρέψει στους αστυνομικούς να μπουν στο διαμέρισμά του.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Εντόπισαν τη νεκρή αδερφή του άνδρα σκεπασμένη με κουβέρτες και σεντόνια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετές μέρες.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αλλά και ιατροδικαστής. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας. Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Τι ισχύει για την εφημερία της γιατρού που συγκρούστηκε με τρένο
Διευκρινίσεις για το περιστατικό σύγκρουσης που έλαβε χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην Πάτρα, όταν.
Μεγάλος σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη
Μεγάλος σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το AFAD, πρόκειται για σεισμό.
Καταδίωξη 46χρονου από Μεταμόρφωση έως Χαλάνδρι – Άρπαξε σταθμευμένο ταξί
Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε 46χρονο, ο οποίος άρπαξε το σταθμευμένο ταξί 49χρονης στη Μεταμόρφωση.
Τροχαίο στην Ζάκυνθο με νεκρό έναν 78χρονο και ελαφρύ τραυματισμό δυο τουριστριών
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα σε περιοχή της Ζακύνθου, στον.