Σοκ στη Ρωσία: Ανήλικοι έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο «επειδή τον ζήλευαν»

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος αθλητής του τζούντο στη Ρωσία όταν μεγαλύτερα παιδιά τον έκλεισαν μέσα σε καλύβα και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός. Ο λόγος που οι ανήλικοι δράστες έκαψαν ζωντανό το παιδί ήταν επειδή τον ζήλευαν για τις επιτυχίες του στο τζούντο, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο 11χρονος Albert Umbetyarov βρέθηκε σε ένα υπόστεγο στο δάσος στην περιοχή Dubovaya Roschcha της Μόσχας μετά από καυγά την Παρασκευή, επιβεβαίωσαν οι ρωσικές Αρχές. Ένας μάρτυρας είπε ότι οι ανήλικοι είχαν «χρησιμοποιήσει ρόπαλα και τον χτύπησαν έως ότου τον αφήσουν αναίσθητο  πριν τον περιλούσουν με βενζίνη και τον κλειδώσουν σε μία καλύβα, στην οποία έβαλαν φωτιά».

 

Οι δράστες που φέρεται να ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών κάρφωσαν την πόρτα για να μην διαφύγει ο 11χρονος. Μια ομάδα κοριτσιών κατέγραφε στην πράξη και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο και το έκαναν streaming στο διαδίκτυο. Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι ο το παιδί δέχτηκε επίθεση «από φθόνο» ως επιτυχημένος αθλητής του Τζούντο που «τα πήγαινε καλύτερα από αυτούς».

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε σε ανακοίνωση της: «Στις 19 Μαΐου 2023 παιδιά κατά τη διάρκεια ενός καβγά έκλεισαν ένα αγόρι μέσα σε μια καλύβα, κλείδωσαν την καλύβα από έξω και κάρφωσαν την πόρτα. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, η φωτιά ξεκίνησε μέσα στην καλύβα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και ζήτησαν βοήθεια. Όταν έφτασε η βοήθεια, το σώμα του αγοριού βρέθηκε μέσα στην καμένη καλύβα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα