

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε την Τρίτη κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη διεθνή διάσκεψη για την ασφάλεια της Μόσχας ότι η Ρωσία δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία.
Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας ισχυρίστηκε επίσης ότι οι Ουκρανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις σχεδιάζονταν από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία και ότι το ΝΑΤΟ είχε αυξήσει την ανάπτυξη των στρατευμάτων του στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη «πολλές φορές».
Αναφερόμενος στη Νέα Συνθήκη START, ο Σόιγκου είπε ότι οι συνομιλίες για την παράταση της συνθήκης ήταν «αμφίδρομες» και ότι η κατάσταση γύρω από τη συνθήκη ελέγχου πυρηνικών όπλων ΗΠΑ-Ρωσίας «δεν ήταν εύκολη».
Πηγή: Reuters
Σχετικά Νέα
Κλ. Σέινμπαουμ: Παράδειγμα για τον κόσμο ολόκληρο ο εκλιπών πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούδια Σέινμπαουμ απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Ουρουγουανού πρώην.
Ο Μακρόν δήλωσε πως δεν προτίθεται να προκηρύξει δημοψήφισμα για την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, τάχθηκε υπέρ.
Ο Μακρόν δεν γνωρίζει αν ο Πούτιν θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: «Θα αναλάβετε δράση για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;»
«Θα αναλάβετε δράση με αποφασιστικό τρόπο για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;», ήταν.