

Ο Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Σεργκέι Σοϊγκού έχει σήμερα συνομιλίες στην Τεχεράνη με τον Ιρανό ομόλογο του, μέρες μετά τη συνάντηση που είχε στην Πιονγκγιάνγκ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, μετέδωσαν ρωσικά και ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Η Ρωσία εμβαθύνεις τις σχέσεις της με το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα, δύο χώρες οι οποίες είναι εχθρικές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την έναρξη του πολέμου που διεξάγει στην Ουκρανία.
Η Ουάσιγκτον ισχυρίζεται ότι οι δύο χώρες προμηθεύουν τη Ρωσία με βαλλιστικούς πυραύλους τους οποίους χρησιμοποιεί στον πόλεμο, κάτι που η Μόσχα αρνείται.
Το πρακτορείο ειδήσεων Nour, που πρόσκειται στο Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν, ανέφερε ότι ο Σοϊγκού συναντήθηκε με τον Ιρανό ομόλογό του, Αλί Ακμπάρ Αχμαντιάν.
Πηγή Reuters
Σχετικά Νέα
Κάγια Κάλας: «Ο Πούτιν δεν θα τολμήσει να συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τον Ζελένσκι στην Τουρκία»
Αιχμές κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν και το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει στην Τουρκία για.
Μεξικό: Δολοφόνησαν σε live μετάδοση μία υποψήφια δήμαρχο και 3 άτομα κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης
Ένα θανατηφόρο περιστατικό που καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση, όταν μία υποψήφια δήμαρχος και τρία.
Συνάντηση Ερντογάν – Ρούτε — Bασικό θέμα στην ατζέντα οι εξελίξεις σχετικά με τον πόλεμο της Ουκρανίας
Συνάντηση με τονγενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, είχε στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.
Νετανιάχου: «Ο στρατός του Ισραήλ θα μπει με όλη του την ισχύ στη Λωρίδα της Γάζας τις επόμενες ημέρες»
Μετά την επιστροφή του Αμερικανοϊσραηλινού ομήρου Ένταν Αλεξάντερ στο Ισραήλ, έπειτα από 19 μήνες.