

«Με ψεύδη και ανακρίβειες ο κ.Χατζηδακης απαξιώνει τη ΔΕΗ. Λέει ότι θα καταργήσει τα ΝΟΜΕ όμως ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε ήδη συμφωνήσει να γίνει τέλος ’19» σημειώνει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σε σχέση με τις δηλώσεις του Κ.Χατζηδάκη για τη ΔΕΗ ότι «η εταιρεία τη βγάζει δεν τη βγάζει».
Επιπλέον, ο Π.Σκουρλέτης σημειώνει ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας «αποσιωπά το γεγονός ότι μέσω ΝΟΜΕ η ΔΕΗ εισέπραξε 2,1 δισ. όταν με τη μικρή ΔΕΗ εκτιμούσε 1,5 δις πουλώντας περιουσιακά στοιχεία».
Με ψεύδη και ανακρίβειες ο κ.Χατζηδακης απαξιώνει τη ΔΕΗ. Λέει ότι θα καταργήσει τα ΝΟΜΕ ομως ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε ηδη συμφωνήσει να γίνει τέλος ’19. Αποσιωπά το γεγονός ότι μέσω ΝΟΜΕ η ΔΕΗ εισέπραξε 2,1 δις οταν με τη μικρή ΔΕΗ εκτιμούσε 1,5 δις πουλώντας περιουσιακά στοιχεία.
— Panos Skourletis (@pskourl) August 2, 2019
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ν. Ανδρουλάκης: «Πρέπει να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και στους μάχιμους πυροσβέστες»
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.