

Απαντήσεις στα όσα ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρ. Μπουκώρος στη Βουλή, περί έλλειψης προτάσεων από την αξιωματική αντιπολίτευση, έδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης.
Συγκεκριμένα, επεσήμανε:
Πρώτη πρόταση: αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.
Δεύτερη πρόταση: επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.
Τρίτη πρόταση: κατάργηση του νόμου για τις αναιτιολόγητες απολύσεις.
Τέταρτη πρόταση: Βαρέα και Ανθυγιεινά για τους γιατρούς και τους υγειονομικούς πρώτης γραμμής.
Πέμπτη πρόταση: Βαρέα και Ανθυγιεινά για τους «ντελιβεράδες».
Έκτη πρόταση: Το Ταμείο Ανάκαμψης, για το οποίο δεν έγινε διαβούλευση, να δοθεί και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι σε λίγους.
Έβδομη πρόταση: Αύξηση, στα 2000 ευρώ για τους πρωτοδιοριζόμενους γιατρούς στο ΕΣΥ.
Όγδοη πρόταση… να συνεχίσω; Είναι δεκάδες, δεν ακούτε όμως! Το μόνο που κάνετε είναι να αναμασάτε μια «καραμέλα» που βουλιάζει στον βούρκο της τυμβωρυχίας.
Θα μας πείτε τα ίδια, όπως λέτε όλοι με μία πραγματικά φοβερή, επιδέξια επικοινωνιακή γραμμή που θυμίζει Τραμπ, για την εξόντωση χαρακτήρων με τα ψέματα που μας λέτε συνέχεια για το Μάτι και για τη Μάνδρα.
Δεν μας είπατε, όμως, στα ρέματα της Μάνδρας ποιους αφήσατε εσείς, ως κυβέρνηση, με τους διορισμένους νομάρχες, να χτίσουν! Δεν μας είπατε γιατί το Μάτι είναι ένας παράνομος οικισμός πολεοδομικά, κατά τα δύο τρίτα και έγινε επειδή αποτυπώνει το δικό σας κράτος, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της ρουσφετολογίας! Φτάνει πια, σας μάθαμε!”, κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Με ευθύνη Μητσοτάκη στοχοποιούνται και φιμώνονται δημοσιογράφοι
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.