Σκότωσε την πρώην σύντροφο του – Έχτισε το άψυχο σώμα της– Ομολόγησε όταν συνελήφθη για την δολοφονία της νυν συντρόφου του

Σε κυνική ομολογία της δολοφονίας της πρώην συντρόφου του που αγνοούνταν για 9 χρόνια, προχώρησε ένας άνδρας, ο Μάρκο Γκάιο Ρομέο στην πόλη Τορεμολίνος της Ισπανίας.

Η22χρονη Σιμπόρα Γκαγκάνι εξαφανίστηκε πριν από 9 χρόνια μετά το χωρισμό της από τον φίλο της, αλλά η αστυνομία του Τορεμολίνος εγκατέλειψε τις έρευνες όταν δεν βρήκε τίποτα.

Ωστόσο, ο πρώην σύντροφός της συνελήφθη τον περασμένο μήνα για τη δολοφονία της νυν συντρόφου του, γνωστή μόνο ως Πάολα. Συγκεκριμένα, ο δράστης, Μάρκο Γκάιο Ρομέο, εθεάθη να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι της 28χρονης από την Ιταλία. Η Πάολα φέρεται να μαχαιρώθηκε 14 φορές από τον Ρομέο, πατέρα ενός από τα τρία παιδιά της.

Ο συλληφθείς κατά την άφιξη του στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, είδε τη φωτογραφία της Ιταλοαλβανής, σε έναν πίνακα ανακοινώσεων από την εξαφάνισή της στις 7 Ιουλίου 2014 και φέρεται να ομολόγησε αυθόρμητα τη δολοφονία της. Σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου της κεντρικής κυβέρνησης, ισχυρίστηκε ότι έριξε τα λείψανα της 22χρονης σε οξύ, πριν τα βάλει σε ένα κουτί μέσα στον τοίχο.

 

Λίγο αργότερα, η αστυνομία άνοιξε εκ νέου την έρευνα για την Σιμπόρα.

Η στιγμή που οι ισπανικές αρχές βρίσκουν τα λείψανα

Μέλη της Μονάδας Ειδικών και Βίαιων Εγκλημάτων της Εθνικής Αστυνομίας επιθεώρησαν το διαμέρισμα στη σοφίτα όπου το ζευγάρι ζούσε μαζί πριν από την εξαφάνιση.

Το διαμέρισμα, το οποίο είχε ήδη ερευνηθεί στο πλαίσιο της αρχικής έρευνας, βρισκόταν στη γειτονιά El Calvario στο Torremolinos.Οι αστυνομικοί ερευνώντας το σημείο του τοίχου που είχε υποδείξει ο Ρομέο παρατήρησαν ατέλειες και με τη χρήση ακτίνων χ, εντοπίσαν ένα ξύλινο κιβώτιο κρυμμένο ανάμεσα σε δύο τοίχους.

Μέσα στο κιβώτιο το πτώμα ήταν κατανεμημένο σε σακούλες απορριμμάτων, με την αστυνομία να βρίσκει επίσης ένα μπουκέτο λουλούδια.

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί η ταυτότητα των λειψάνων από τα τεστ DNA που πραγματοποιήθηκαν.