

Στις αγροτικές κινητοποιήσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η βουλευτής από την Καρδίτσα με τη Νέα Δημοκρατία, Ασημίνα Σκόνδρα.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, η κα Σκόνδρα τόνισε πως από την πλευρά της η κυβέρνηση ήδη από το 2019 έχει καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να στηριχθεί ο αγροτικός κόσμος, ωστόσο για τα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής σημείωσε πως δεν είναι υπεύθυνη. Παράλληλα, επισήμανε πως στόχος δεν είναι απλώς η ενίσχυση των αγροτών, αλλά να καταφέρουν να ορθοποδήσουν και να προχωρήσουν.
Δείτε το Βίντεο
Σχετικά Νέα
Κ.Πιερρακάκης: «Οι άρσεις των εμποδίων μεταξύ των κρατών-μελών θα ωφελήσουν την Ευρώπη και την Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε σήμερα με την Επίτροπο Χρηματοοικονομικών.
Στην 44η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ ο Πρωθυπουργός – Δηλώσεις πριν από λίγο
Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου όπου πραγματοποιείται η 44η «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης,.
Μ. Βορίδης: Ρύθμιση της νόμιμης μετανάστευσης με βάση τις πραγματικές ανάγκες – Μείωση 30% στις μεταναστευτικές ροές
Με εκτενείς αναφορές στη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας αλλά και στις ευρύτερες διεθνείς εξελίξεις,.
Ν. Δένδιας: Ο σμηναγός Κ. Ηλιάκης έπεσε υπέρ πατρίδος στις 23 Μαΐου 2006
«Ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης έπεσε υπέρ πατρίδος στις 23 Μαΐου 2006». Αυτό αναφέρει σε σημερινή του ανάρτηση.