Σκληρή επίθεση Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε σκευωροί που πλήξατε την δημοκρατία

Σε σκληρό ύφος μίλησε ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για «θεατρική» κίνηση από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν «από τους μεγαλύτερους υποκριτές», προσθέτοντας ότι στην πραγματικότητα δεν τον ενδιαφέρουν οι υποκλοπές.

Ο υπουργός, υπενθύμισε ότι στην υπόθεση Novartis, αυτούς τους «οποίους εμπλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε από την Εισαγγελία ότι δεν είχαν καμία εμπλοκή, ούτε καν αποχρώσεις ενδείξεις. Και παρ’ όλα αυτά, συνέχισε, ποτέ κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη».

Και συνέχισε να λέει με επιθετικό τόνο προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε άθλια υποκείμενα, σκευωροί που πλήξατε τη δημοκρατία. Μιλάτε εσείς, οι ψεύτες και οι λασπολόγοι».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην έρευνα κατά του Νίκου Παππά για την υπόθεση Καλογρίτσα, αλλά και στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας πως το «βούλωσε και έβγαλε τον σκασμό με τα μαύρα λεφτά του Καλογρίτσα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα