

Ο επικεφαλής της μισθοφορικής οργάνωσης Βάγκνερ είπε σήμερα ότι, με βάση τα προκαταρκτικά δεδομένα που διαθέτει, οι δυνάμεις του έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τα πυρομαχικά που χρειάζονται και ότι διεξάγονται σκληρές μάχες στην πόλη Μπαχμούτ.
“Σήμερα, οι ομάδες προωθήθηκαν το μέγιστο 130 μέτρα (…) Διεξάγονται σκληρές μάχες αλλά οι ομάδες συνεχίζουν την προώθησή τους” ανέφερε ο Γεβγκένι Πριγκόζιν σε ένα ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
“Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, (οι ομάδες) αρχίζουν να λαμβάνουν πυρομαχικά. Αυτό δεν το έχουμε δει ακόμη στην πράξη”, πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Έντονη αντίδραση από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τον διορισμό Ευρωπαίου Ειδικού Αντιπροσώπου για την Κύπρο
Έντονη ήταν η αντίδραση της Άγκυρας στον διορισμό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Ειδικού Αντιπροσώπου.
Γάζα: Τουλάχιστον 50 νεκροί από τα ξημερώματα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (15/5) με βάση επικαιροποιημένο απολογισμό, ότι.
Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικά
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι “πολύ κοντά” σε μια συμφωνία με το Ιράν για το.
Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ θα μειώσει εθελουσίως τον μισθό του κατά 25%
Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ Άλαν Γκάρμπερ θα μειώσει εθελουσίως το μισθό του κατά 25%,.